Angelcare Babyfoon AC127

€199,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 2 werkdagen

De AC127 babyfoon registreert het geluid in de kinderkamer en tegelijkertijd ook de bewenging van jouw kind.

De digitale DECT-babyfoon heeft een bereik in open ruimte van 230 m. Dankzij z'n DECT-technologie (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) garandeert de AC127 je altijd heldere klank. Het signaal wordt namelijk digitaal versterkt, waardoor storing niet mogelijk is. Baby- en ouderunit zoeken uit de 10 zendkanalen automatisch eentje dat (storings)vrij is, zodat je dus niet meer handmatig naar het beste kanaal te zoeken.

Het sensormatje leg je onder de matras van het babybed. Het nieuwste draadloze sensormatje is ideaal voor ouders die geen fan zijn van draden in de babykamer. Bovendien is de nieuwe bewegingsdetector SensAsure™ maar liefst 40% kleiner en werkt minstens even goed! Het sensormatje communiceert via Bluetooth met de ouderunit. Neemt het sensormatje meer dan 20 seconden geen ademhalingsbeweging waar, dan stuurt het een signaal naar de ouderunit. Die laat van zich horen, zodat jij poolshoogte kan nemen in de babykamer.

Naast het sensormatje is de Angelcare AC127 van heel wat andere handige functies voorzien. Zo geeft de ouderunit digitaal weer hoe warm het is in de babykamer en geeft hij een waarschuwing wanneer het te warm is. Het toestel beschikt ook over een terugspreekfunctie (walkie-talkie).

Met de visuele geluidsindicatie op het scherm zijn de geluiden op de kinderkamer ook zichtbaar, zodat je zelfs in lawaaierige omgevingen het gehuil niet kan missen. Om energie te besparen werkt de geluids- en bewegingsbabyfoon van Angelcare met een VOX-stemactivatie. Wie liever niets mist, kan ook kiezen voor continu zenden tussen ouder- en baby-unit.

De baby-unit werkt steeds met een adapter (inbegrepen) of 2 oplaadbare AAA-batterijen (inbegrepen). De ouderunit werkt met een adapter (inbegrepen) of 2 oplaadbare AAA-batterijen (inbegrepen). Op het scherm kan je op een indicator aflezen of de batterijen bijna leeg zijn.

In combinatie met de Angelcare bewegingsmonitor AC027 kan je de ademhalingsbeweging van een tweede kindje (bijvoorbeeld bij een meerling) tegelijk in het oog houden. Je kan deze AC127 ook zonder sensormatje gebruiken, als een gewone babyfoon.
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen