Dëna 6 kindjes + 6 huisjes

€37,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 2 werkdagen

Het dëna speelgoed is gemaakt uit platinasilicone, een zacht en bestendig materiaal, zonder BPA en 100% veilig.

Het ideale speelgoed voor elke levensfase van het kind.

0-1 jaar: Speelgoed en bijtring gecombineerd in een nieuw en origineel concept. Gemaakt uit platinasilicone, een bijzonder kwaliteitsvol materiaal, zacht, bestendig en 100% veilig.

1-2 jaar: Doordat het dëna-speelgoed zo soepel is, kan het kind erop bijten, ermee slaan, erop schoppen, ermee gooien en het nat maken. Al spelend en helemaal veilig.

2-3 jaar: Naast spelen in alle veiligheid leert het kind ook vormen en kleuren onderscheiden, figuren benoemen en zelf constructies bouwen. Draai het huisje binnenste buiten en je hebt een andere vorm, alsook het kindje. Ontdekken en nog eens ontdekken 

3-4 jaar: De combinatie van figuren stimuleert de behendigheid en concentratie van het kind om steeds complexere structuren te bouwen. Het leren de voorzetsels is gemakkelijk aan te leren met deze 2 stuks . Kindje in het huisje, kindje op het huisje , kindje voor het huisje ....

4-5 jaar: De talloze mogelijkheden van het unieke speelgoed bevordert de creativiteit en de verbeelding. Met de vormpjes kan je zelfs de mooie kunstwerkjes stempelen of de mooiste tekeningen maken. Of in de zomer vormpjes maken in de zandbak.

5-6 jaar: Bak samen met het gezin. De dëna-speeltjes zijn ook uitstekend geschikt als bakvormen voor gebak en koekjes in de oven. En ze mogen in de vaatwasmachine!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen