Dëna Sun Pastel

€19,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 2 werkdagen

Dena toys is speelgoed waarmee je kind zijn creativiteit kan uitleven. Sommige kinderen zien er alleen een zon in met een regenboogje. Andere kinderen gaan er mee aan de slag en beginnen te stapelen, onderste boven zetten enz. 

Dena toys is superzacht zodat je kind er van kleins af al mee kan spelen, ook al is het alleen maar om vast te houden en in de mond te steken, het voelt zacht en warm aan. Eens ze beginnen kruipen of stappen doet het helemaal geen pijn als ze er eens over kruipen of op stappen. 

Dena toys heeft goed nagedacht over de duurzaamheid van speelgoed. Dit speelgoed gaat mee van geboorte tot .... jaar. Eerst als bijtspeeltje, daarna om te stapelen en bouwen of om mee in bad te nemen.  Eens ze wat groter zijn, kan het ook mee naar het strand of in de zandbak om mooie taartjes te maken. Eens ze groot genoeg zijn om mee in de keuken te helpen kunnen er ook echte gebakjes in gebakken worden, ze mogen mee in de oven. Of voor de echte creatievelingen, je kan er ook met stempelen om zo de mooiste kunstwerkjes mee te maken. Of met je stilo rond het figuurtje gaan om zo ook heel leuke, gekke tekeningen te maken.

Dus als daar niet over nagedacht is .....

  • Materiaal: 100% platinum-based silicone.
  • BPA, PVC, latex and phthalate free.
  • Mag in de oven en vaatwasser.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen