Die Spiegelburg PRE- ORDER Roadliner rond 15 nov verwacht

€24,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 2 werkdagen

Met de Roadliner bepaal jij de weg! Neem de bijgeleverde zwarte viltstift, maak met een groot papier een oppervlak en teken je eigen racebaan met een dikke zwarte lijn. Dankzij intelligente sensortechnologie volgt de Roadliner je getekende spoor. Maak het nog leuker en teken een route terwijl de Roadliner rijdt. Met de 22 meegeleverde puzzelstukken kun je een baan van maximaal 3 m lang instellen. Geef jouw Roadliner een gepersonaliseerde look met de meegeleverde stickers.

Inhoud:

  • 1 Roadliner auto
  • 40 baanstukken
  • 1 zwarte viltstift
  • stickerblad
  • 2 AAA batterijen inbegrepen

Afmetingen roadliner: 5 x 9 x 6 cm

Leeftijd: 5+

Dankzij de sensortechnologie kan de Roadliner lichte/donkere contrasten detecteren. Dus als u een dikke zwarte lijn tekent op een lichte achtergrond volgt de Roadliner deze. Zorg ervoor dat de lijn gelijkmatig dik is, zodat de sensoren ze kan detecteren. Je zult merken dat de Roadliner een beetje schokt tijdens het rijden. Dit komt door de twee sensoren aan de onderkant van de auto, die constant signaleren waar de lijn eindigt en doorgaat.

Top: Probeer uit welke helling de Roadliner kan overwinnen door bijvoorbeeld een kleine kartonnen oprit te maken en deze onder het papier te plaatsen.

 

Afmetingen: ca. 20 x 25 x 8 cm

Materiaal: Kunststof

 

 

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen