PREORDER Dynamic frames ( kader voor 50 tekeningen/)

€56,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 2 werkdagen

Iedereen kent het wel. Je krijgt een tekening van  jouw kind, kleinkind, metekind en je wil dat toch wel even op de kast zetten of aan het prikbord hangen. Tot je er weer eentje krijgt of tot je ze eigenlijk wil wegleggen, want weggooien doe je ook niet graag. Maar zo ligt er altijd wel vanalles in de schuif hier of daar.

Daarom is deze opbergkader ideaal. Er is een muurbevestigingskit bijgeleverd die je eenvoudig tegen de muur of een wand kan schroeven. Je kan het frame staand of liggend ophangen zonder aan de muurbevestiging iets te veranderen. Of je kan hem mbv pootjes op uw kast neerzetten.

In dit frame kan je maar liefst 50 tekeningen of foto's bewaren.

Het frame kan je heel eenvoudig openen terwijl het mooi aan de muur blijft hangen. Dan kan je de foto/tekening door de hoeken en de zijkanten achter de kader te duwen in de kader plaatsen. Deurtje terug toe en klaar is het. En zo hebben je elke keer weer een andere look in je leefruimte.

Indien ze niet meer voorradig zijn, kan je atijd al een pre-order doen, dan ben je zeker dat je ze bij de volgende levering hebt.

2 maten verkrijgbaar A3 en A4 formaat.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen