Over ons

Wist je dat BB-box vroeger Baby-box noemde?

Hallo mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Heidi en ik startte Baby-Box in februari 1998 op, 1 maand na de geboorte van onze tweede dochter. Bij de opening had ik een assortiment van baby-uitzet voor geboortelijsten en kleding van 0 tot 4 jaar. Al snel kreeg ik vraag naar kleding tot 6 jaar, dus het volgende seizoen gingen we tot 6 jaar. Zo werd dit elk seizoen steeds uitgebreid. De hoofdactiviteit was geboortelijsten en kinderkleding tem 10 jaar. 

Toen ik 10 jaar bestond hebben we grote verbouwingswerken gedaan en de winkelruimte bijna verdubbeld. Op dat moment hebben we onze naam veranderd in BB-box. De kinderkleding werd opgetrokken tot 14 jaar. Na enkele jaren kochten we ook een borduurmachine en zo konden we allerlei leuke spulletjes personaliseren door een naam of tekening erop te borduren. Ik en Linda zijn beide graag creatief bezig en halen er onze voldoening uit.

 

2020, Tijd voor een nieuwe webshop. 

2022 Tijd om ons gamma aan te passen.

Ondertussen is ons assortiment kleding terug van 0-10 jaar en zijn we gestopt met een uitgebreid assortiment van baby- artikelen. Wij hebben nog wel handige spulletjes zoals slaapzakken, tetradoeken, eetsetjes,.... maar de grotere stuks niet meer.  Je kan bij ons nog steeds terecht om een klein geboortelijstje te leggen met spulletjes uit de winkel. 

We zijn ons ook meer gaan specialiseren in het personaliseren door borduren.

Wij bordduren knuffels, dekens, allerlei badtextiel, rugzakjes, .... 

Veel veranderd na corona dus, maar één ding is gebleven. De passie waarmee ik de zaak in 1998 begonnen ben, is er nog steeds. Nog steeds help ik elke klant graag met het vinden van de juiste outfit, het juiste cadeautje, .... Daar word ik nog steeds vrolijk van.

Dus heb je een outfitje nodig voor je kind, kleinkind, metekind,... of wil je liever een gepersonaliseerd geschenk, kom zeker even langs en dan zullen Linda of ik jou zeker verder helpen met de beste zorgen.  

                                                                  Tot binnenkort 

                                                                        BB-BOX team  , Heidi en Linda