Too Many Bunnies Draken kleurboek

€15,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 2 werkdagen

Dit boek is voor jong en oud.

Is je kind, kleinkind, petekind helemaal weg van draken. Dan is dit boek zeker een aanrader. 30 pagina's megacoole tekeningen van allerlei sfeerbeelden van draken in de drakenwereld. Breng dit boek tot leven door de platen in te kleuren met jouw fantasie. Uren kleurplezier.

Je kan de platen mooi uitsnijden zodat je ze tegen een prikbord of muur kan hangen zodat iedereen mee kan genieten.

Ben jij geen kind meer, maar je houdt wel van mozaïek kleuren. Dan ga je direct verkocht zijn als je deze tekeningen ziet. Zo'n verfijne tekeningen van draken en de wereld errond zullen je zeker uren keurplezier geven.

 

Deze tekeningen werden getekend door Sisi van Too Many Bunnies. Zij is styliste voor het kledingsmerk Too Many Bunnies en tekende altijd de prints van de t-shirts. Voor haar dochter vond ze altijd leuke kleurboeken met feeën, prinsessen en kastelen. Maar voor haar zo'n was het moeilijk om een leuk kleurboek te vinden. Genoeg met auto's , moto's, superhelden maar niets sprookjesachtig. Daarom besloot ze er zelf eentje te maken. Deze 30 tekeningen zijn 1 voor 1 getekend met de losse hand door haar, haar beeld over de drakenwereld heeft ze uitgetekend en met grote voldoening is dit prachtig boek er gekomen.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen